Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

17 november 2017

Bar Restaurant Don Andres nu Restaurant Tino

Vanaf begin november ging het beheer van de bar en restaurant van Don Andres over naar Tilo Frister. Tilo was voorheen de uitbater van restaurant Orchidee. Ook het bar en keuken personeel ging over naar Tilo. Henri van Don Andres gaat zich voortaan voornamelijk bezighouden met de verhuur van de kamers en appartementen van het hotel. De menukaart van het restaurant wordt nu aangepast en uitgebreid. Restaurant Orchidee was bekend om zijn vis, steak, schnitzel en Gyros schotels. Die staan nu natuurlijk ook op het menu. Maar ook de specialiteiten van Don Andres blijven gelukkig gehandhaafd. Dus de trouwe klanten kunnen nog steeds genieten van de nasi, bami, saté schotels en Hollandse kroketten. Ook heeft Tilo iedere dag diverse dagschotels. Die staan dan op het grote bord te lezen dat door het personeel aan de gasten wordt gepresenteerd.
Restaurant Tino
Restaurant Tino
Restaurant Tino
Restaurant Tino
De dagschotels op het bord worden iedere dag aangepast en zijn beschikbaar zolang de voorraad sterkt. Je ziet soms Tilo naar het bord lopen om een gerecht door te strepen. Dan is het gerecht zo populair dat het uitverkocht is. In de komende weken wil Tilo ook weer de traditionele BBQ met live muziek voortzetten. Ook met kerst en oud en nieuw jaar zullen er speciale activiteiten zijn. Met de nieuwjaar receptie bijvoorbeeld kunnen de trouwe en nieuwe gasten weer rekenen op de oliebollen. Dus die tradities blijven gehandhaafd. Het restaurant en de bar van Don Andres zijn nu dus in handen van Tilo, het personeel en gezelligheid is echter hetzelfde gebleven. Maar wat wel verandert is het menu. De gasten hebben nu meer keuze mogelijkheden tussen typisch Duitse en Hollandse gerechten. Een verrijking dus.
Restaurant Tino
Restaurant Tino


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com