Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

10 november 2017

Het gaat niet zo goed met de magiër van Sosúa

Voorheen was El Mago in Boca Chica en Sosúa een veel gevraagd artiest. Maar de laatste tijd wordt hij minder en minder gevraagd om zijn kunsten te vertonen. Veel vaste bezoekers aan het strand van Sosúa hebben zijn show blijkbaar al eens gezien en voor hen is de verrassing eraf. Helaas melden zich te weinig nieuwe klanten die zijn kunsten willen bewonderen. Meestal tref je hem aan bij de bar Manni van Manfred Köhler aan het strand van Sosúa. Daar krijgt hij meestal een gratis biertje of maaltijd van een bezoeker die hen nog uit betere tijden kent.
Ondanks zijn tegenspoed is de magiër van Sosúa nog steeds een bekende persoonlijkheid. Zijn naam is Manuel Emillio Rosario. Iedereen kent hem dus als 'El Mago'. Hij draagt altijd een attachékoffertje bij zich waarin hij zijn goochelattributen bewaard. Als er genoeg nieuwsgierigen zijn, vertoont hij zijn kunsten. Zijn voorstelling bestaat uit het door zijn neus inslikken van heel grote spijkers en die even later weer uitspuwen. Het inslikken van een touw en deze weer via zijn neus te voorschijn laten komen.
El Mago
El Mago
Hij doet vooral allerlei dingen met zijn neus. Hij rookt en drinkt er trouwens ook mee. Ook steekt hij een priem door zijn wang waarbij, zegt hij, er geen bloed vloeit. Je moet natuurlijk wel tot de liefhebbers behoren om zijn kunsten te waarderen. Maar het blijft wel bijzonder wat deze man allemaal kan. Dus als je zijn trucs nog niet hebt gezien, ga naar Manni's bar en laat je verrassen door de magiër van Sosúa.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com