Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

7 november 2017

Jazz Festival in amfitheater Casa Marina

Donderdagavond 2 november werd het jazz festival in het amfitheater van Casa Marina voortgezet. De twee avonden daarvoor was het festival al in Santiago en Santo Domingo gehouden. Het festival in Sosúa stond in het teken van Israël. Een aantal muzikanten dat deze avond optrad was afkomstig uit Israël. Sosúa heeft immers, gezien haar verleden als vluchthaven voor Joodse vluchtelingen tijdens de tweede wereldoorlog, een speciale band met de Joodse staat. De eerste groep die het podium betrad was Javier Vargas & Atre, een Dominicaanse jazz fusion groep onder leiding van 'Javielo' Vargas.
Dominican Republic Jazz Festival
Dominican Republic Jazz Festival
De muzikant, componist en leider van de groep 'Javielo' werd vergezeld door de muzikanten Ronald Feliz, Samuel Atizol, Jose Abner Cabrera, Oscar Rodriguez, Francis Peña en de zanger Laura Bonifacio. Na een korte pauze, volgde een optreden van de Israëlische Roni Eytan met zijn harmonica, hij werd begeleid door drie muzikanten Shachar Elnatan, Daniel Schwarzwald en Tal Mashiach. Zij speelden melodieën uit het Midden Oosten, Noord Afrika en Andalusië. De muzikale avond werd afgesloten met een optreden van de Berklee Jazz-ambassadeurs. Het amfitheater was tot de laatste stoel bezet met enthousiaste muziekliefhebbers en ze lieten steeds met daverend applaus merken dat ze van de optredens genoten. Vrijdagavond ging het jazz festival nog door in Puerto Plata en op zaterdag en zondag aan het strand van Cabarete. Als afsluiting van het gehele festival trad Fefita la Grande met haar tipica band aan het strand van Cabarete nog op om het festival een traditioneel Dominicaans slot te geven.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com