Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

15 juli 2017

13e Reünie ex bewoners provincie Puerto Plata

Woensdag 12 juli kwam het organiserend comité voor de traditionele reünie van ex bewoners van de provincie Puerto Plata in New York bijeen. Dit keer is het de 13e keer dat deze reünie in de week van 4 augustus plaats zal vinden. Het programma start op vrijdagavond 4 augustus met een 'Gala Dinner Dance 2017' in het Astoria World Manor in New York. De merengue band Kerubanda zal vol passende dans muziek zorgen. Deelname aan dit diner kost 100 dollar. Op zaterdag 5 augustus gaat het evenement door met softbal wedstrijden in het Randall Island Park, onder de Triboro brug. Zondagmiddag en avond is er dan een groots opgezette BBQ in het park met optredens van verschillende Dominicaanse bands. Ook veel (ex) inwoners uit Sosúa zullen aan het gala diner en BBQ feesten deelnemen. Zondag 13 augustus volgt dan Dominican Day Parade door de straten van New York. Aan het defilé nemen duizenden afgevaardigden van Dominicaanse sportclubs, studieclubs, carnaval, muziek, dans en gezelligheid verenigingen deel.
Encuentro Puertoplateños
Encuentro Puertoplateños
Ook worden voor de parade bekende artiesten uitgenodigd. Aan de kant van de weg staan dan honderdduizenden enthousiaste Dominicanen mee te swingen op de aanstekelijke muziek. Dat is ook niet zo verwonderlijk want in New York wonen ongeveer een miljoen Dominicanen. Onder hen zijn ook honderden ex bewoners van Sosúa en Cabarete.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com