Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

17 maart 2017

Rafael Garcia Arvelo nieuwe directeur burgerwacht

Onlangs heeft Héctor Vásquez, leider van de burgerwacht van Sosúa zijn functie neergelegd. Hij was 18 jaar de stimulerende kracht achter deze vrijwilligers organisatie. In 1998 werd de burgerwacht (la Defensa Civil de Sosúa) opgericht en Héctor Vásquez werd toen meteen unaniem tot voorzitter gekozen.
Rafael Garcia Arvelo
Rafael Garcia Arvelo
De burgerwacht bestaat uit mannelijke en vrouwelijke vrijwilligers die zich onbetaald inzetten ten dienste van de gemeenschap. Zij doen stranddiensten aan het strand van Sosúa, assisteren de verkeerspolitie als het extra druk is zoals bij feestdagen als Semana Santa, kerst en oudjaar. Ook bij rampen als overstromingen door zware regenval is de burgerwacht aanwezig om mensenlevens te redden. Dankzij de inzet van de burgerwacht zijn er al verscheidene mensen van de verdrinkingsdood gered en veel slachtoffers van overstromingen uit hun huizen gered. De onderwijs organisatie INFOTEP zorgt ieder jaar voor bijscholing van de vrijwilligers. Iedere medewerker heeft onder andere een EHBO cursus kunnen volgen. Dankzij van vooral de niet aflatende inzet van de voorzitter Héctor Vásquez, is de burgerwacht uitgegroeid tot een alom gerespecteerde organisatie. Een organisatie waar geheel Sosúa trots op mag zijn. Héctor Vásquez heeft nu na 18 jaar inzet voor deze organisatie besloten weer meer aandacht aan zijn gezin te besteden. Rafael Garcia Arvelo is nu verkozen als zijn plaatsvervanger.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com