Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

15 maart 2017

De twee pelgrims arriveerden bij het paleis

Woensdag 1 maart vertrokken twee pelgrims uit Villa Isabela per ezel naar de hoofdstad Santo Domingo voor een bezoek aan het paleis van president Danilo Medina. Maandagmiddag 6 maart arriveerden zij bij het paleis waar zij door vice minister Alejandra Liriano werden ontvangen. De twee pelgrims Wilkin Rafael Matías en Nazario Morillo die omstuwd werden door vele bewonderaars, overhandigden de vice minister een lijst met klachten en wensen voor hun stadje Villa Isabela. Het stadje Villa Isabela is gelegen nabij Puerto Plata en heeft misschien wel het meest geleden onder de zware regenbuien van de voorbije maanden. Oogsten zijn verloren gegaan, wegen weggespoeld, bruggen ingezakt en huizen ingestort. Hoewel president Danilo Medina het stadje meteen na de ramp met een bezoek vereerde en meteen hulp beloofde voor de gedupeerden, blijkt dat er tot nu nog maar weinig van terecht is gekomen. In de klachtenlijst werd gevraagd de wegen en een ingestorte brug te repareren.
De twee pelgrims arriveerden bij het paleis
De pelgrims arriveerden bij het paleis
Ook werd gevraagd om de al eerder beloofde hospitaal eindelijk in Villa Isabela te vestigen. Momenteel vindt de medische hulp plaats in een verbouwde huiskamer. De klachtenlijst werd aan de vice minister Alejandra Liriano overhandigd en zij beloofde de lijst bij de president onder de aandacht te brengen. De pelgrims zeiden nog dat ze hoopten dat hun dagenlange zware tocht per ezel niet voor niks is geweest en dat hun klachtenlijst serieus wordt genomen.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Los Sobrevivientes @ Swiss Italian Restaurant Paradas Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com