Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

7 maart 2017

Grandioos feest ter ere van Armando Casciati

Armando Casciati nodigde zondagavond 5 maart iedereen uit om zijn terugkeer in Sosúa te vieren met een groot gratis feest. Armando Casciati, de eigenaar van de Merengue Club en discotheek D' Clasico in Sosúa werd in september 2014 gedwongen het land te verlaten. Hij vocht dit aan bij het gerecht en heeft dus uiteindelijk dit proces gewonnen. Armando Casciati is een groot investeerder in Sosúa en is onder andere eigenaar van verschillende bars, discotheken en hotels. Doordat het zondagavond helaas voortdurend hard regende kwam het feest in de bovenzaal van Sosúa Bay Casino wat traag op gang. In de hal stonden kramen waar gratis hotdogs, bier, cuba libres en fruitdrank werden verstrekt. De band met Ruby Perez startte om half negen met het swingende concert.
Feest Armando Casciati
Feest Armando Casciati
Feest Armando Casciati
Feest Armando Casciati
De band speelde voornamelijk merengeus waaronder de toppers als Volveré en Dulce Veneno. De band speelde vervolgens 'Happy birthday' want Ruby Perez dacht dat Armando jarig was. Maar de spreekmeester haastte zich toen naar het podium om deze vergissing recht te zetten. Armando had dit feest aan de bewoners van Sosúa aangeboden ter ere van zijn terugkeer in deze badplaats. In de pauze werd wederom druk gebruik gemaakt van de gratis snacks en drankjes. Er stonden lange rijen feestvierders voor de beide kraampjes geduldig te wachten voor deze door Armando gratis beschikbaar gestelde lekkernijen. Na de pauze ging het feest nog een uurtje door. Iedereen vond het geweldig te weten dat Armando weer terug in Sosúa is.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Voramar BBQ Party
Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com