Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

25 februari 2017

Onafhankelijkheidsdag defilé en straatfeest

Maandag 27 februari wordt het heugelijke feit gevierd dat 173 jaar geleden de onafhankelijke 'República Dominicana' werd uitgeroepen. Het defilé start omstreeks negen uur in Charamicos, ze maken daar een grote ronde, verlaten Charamicos bij het Caribe Tours busstation en lopen dan richting El Batey.
Día de la Independencia
Día de la Independencia
Eerst door de Calle Pedro Clisante, dan stopt het defilé enige minuten bij het park met de vlaggen waar een gedenkteken is ingericht. Hier zal burgemeester Ilana Neumann het toegestroomde volk toespreken. Aan de optocht nemen alle scholen van Sosúa deel. Maar daarbij ook vertegenwoordigers van de politie, brandweer, burgerwacht, ambtenaren en burgemeester Ilana Neumann. Voor deze feestelijke dag is de hoofdstraat Pedro Clisante vanaf Calle Duarte tot Café Cubano de gehele dag voor het verkeer afgesloten. De straat wordt dan na de optocht omgetoverd tot een vrijmarkt waar particulieren en ondernemers hun waren, als ijs, sierraden, kleding, fruit en groente tot hotdogs zullen aanbieden. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten als een springkasteel, Dunk Tank, kinderspellen, aanbrengen van tijdelijke tattoos en nog veel meer. Verder zullen er verschillende terrasjes zijn waar de bezoekers kunnen genieten van een drankje en hapje. Maar ook 's avonds zal het gezellig toeven zijn in de voor het verkeer afgesloten straat. Want dan zullen alle bars en restaurants terrasjes op straat hebben ingericht waar de bezoekers tot laat in de avond kunnen genieten.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Juego 4 - Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com