Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

4 januari 2017

Nieuwjaar ingeluid met donderpreken

Het is nu al weer voor het 30e jaar dat door honderden vrijwilligers op 1 januari een Evangelisch dag in Sosúa organiseren. Het feest wordt iedere jaar grootser aangepakt. Op het helikopterveld stonden nu grote tenten en een enorm overdekt podium. Dus ook bij regen en het regende ook nu weer regelmatig, kon de evangelisatie gewoon door gaan. Op deze eerste dag van het nieuwe jaar 2017 bezochten volgens de organisatoren meer dan 5000 bezoekers het festijn. De bezoekers kwamen van heinde en verre met bussen, auto's en motoren. Bij het feest waren ook notabelen uit Sosúa aanwezig en ze stonden goed zichtbaar op het podium. Omdat burgemeester Ilana Neumann met vakantie is, hield een wethouder dit keer een openingstoespraak waarbij hij alle aanwezigen hartelijk welkom heette.
Día de Regocijo Cristiano

Click foto voor alle foto's

Día de Regocijo Cristiano
Día de Regocijo Cristiano
De pastoors en dominees hielden vervolgens donderpreken vol vuur waarbij ze het in vervoering zijnde publiek voorhielden hun leven te beteren. Er werd gedonderd tegen overspel, prostitutie, vraatzucht, diefstal en geweld. Het enthousiaste publiek liet dan telkens met luide kreten en geklap hun instemming blijken. De donderpreken werden telkens afgewisseld met optredens van verschillende door het evangelie geïnspireerde artiesten en muziekgroepen.
Maar ook waren er veel stalletjes waar Bijbels en cd's en dvd's met religieuze muziek werden verkocht. Daarnaast waren er, meer dan in voorgaande jaren, stalletjes waar ijs, snoep, popcorn, hamburgers, kleding, petten en geroosterde worstjes te koop waren.
Día de Regocijo Cristiano Día de Regocijo Cristiano Día de Regocijo Cristiano Día de Regocijo Cristiano Día de Regocijo Cristiano Día de Regocijo Cristiano


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Hotel Voramar All you can eat BBQ-party
Restaurant Hispaniola Diners Club
Restaurant Hispaniola Diners Club
Easter Brunch @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Island Breeze Band & Dick Lupino @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com