Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

22 oktober 2016

Eigenaars Monkey Jungle omgekomen

Maandag 17 oktober crashte een propeller vliegtuigje tijdens een hevige storm nabij het strand van Bergantín van Puerto Plata, Inzittenden waren Charles Adkins Ritzen en zijn vrouw Candy Ritzen in gezelschap van de Canadese fotograaf Benjamin Cole Brown. Volgens de autoriteiten zou het vliegtuigje door een bliksem zijn geraakt. Er is met inzet van helikopters en motorboten en met man en macht naar de inzittenden gezocht. Tot nu toe zijn enkel wat brokstukken van het vliegtuigje en kledingstukken van de slachtoffers gevonden. De zoektocht wordt echter voorlopig voortgezet. Charles Adkins Ritzen en zijn vrouw Candy Ritzen zijn bekende en gewaardeerde persoonlijkheden in Sosúa. Sinds 2010 heeft het paar het Monkey Jungle project in el Choco (Sosúa) opgezet. Het is een kliniek en een tandartsenpraktijk met een apotheek. De omwonenden Dominicanen en Haïtianen zonder inkomen en medische zorg kunnen geheel gratis gebruik maken van de medische en tandheelkundige zorg die daar iedere zaterdag gegeven wordt. De medicijnen en verbandmiddelen zijn daarbij ook geheel gratis.
Candy Ritzen & Charles Adkins Ritzen
Candy Ritzen & Charles Adkins Ritzen
De gratis medische en tandheelkundige zorg wordt gefinancierd uit de inkomsten van het Monkey Jungle project. Dit project bestaat uit een prachtig aangelegd apenpark. Er is ook een zeer lange kabelbaan (Zip Line) in enige etappes, waar de bezoeker gebruik van kan maken. Bovendien is er een opvangcentrum voor verwaarloosde apen die in de toeristen industrie zijn misbruikt en mishandeld. We wensen familie en vrienden van Charles Adkins Ritzen, Candy Ritzen en Benjamin Cole Brown veel sterkte toe bij dit grote verlies. Ook heel Sosúa rouwt bij het verlies van zo’n sociaal betrokken inwoners die zich zoveel jaren belangeloos hebben ingezet voor de (zeer arme) bewoners van Sosúa.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Voramar BBQ Party
Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com