Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

17 september 2016

Brassband en oktoberfeest

Vanaf vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober wordt weer het 'Oktober Fest' in bar/restaurant Parada Típíca El Choco gehouden. Maar vooraf aan het oktoberfeest zal een uit 13 man bestaande HGQ brassband uit Zwitserland een tour langs het strand en langs enige restaurants en bars van Sosúa en Cabarete maken. Op dinsdag 4 oktober gaat het van start met een bezoek aan de Davidoff Sigarenfabriek in Santiago. De dag daarop, dus 5 oktober, gaat de band langs het strand van Cabarete met een bezoek aan restaurant LAX-OJO. Donderdag 6 oktober brengt de brassband een bezoek aan restaurant Orchidee en vervolgens aan restaurant Casa Valeria. Vrijdag 7 oktober gaat het feest dan verder in restaurant Parada Tipica el Choco.
Het motto van het feest is ook dit keer weer 'Party Stimmung & Gaudi Garantie'. Tijdens dit traditionele bier drink en eetfestijn zullen ook vele typische Duitse en Zwitserse gerechten worden aangeboden. Er is 'Paulaner Fest' bier van het vat. Dit jaar hebben wederom verschillende ondernemingen hun deelname toegezegd waaronder Productos Bavaria, Panaderia Dick, Calla Piza, Bar Tipa Cool, OJO Club, HVB Plaza, Casa Valeria en Aly Tupac. Deze ondernemingen zijn met een stand vertegenwoordigd waar de gasten aan spelen kunnen meedoen en daarbij ook nog leuke prijzen kunnen winnen.
Oktoberfest
Oktoberfest
Jacqueline en Marco, de eigenaars van Parada Típica El Choco, zullen eveneens enige originele Oktoberfest wedstrijden organiseren voor de bezoekers. Uiteraard zal er typisch Oktoberfest muziek gespeeld worden door de HGQ brassband en door een diskjockey.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com