Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

16 juli 2016

DR Jazz Festival nu ook in Santo Domingo

Het is nu voor het twintigste jaar dat het Jazz Festival in november van dit jaar wordt gehouden. Dit keer zal naast Santiago, Puerto Plata en Cabarete ook het festival van 08-12 november in de hoofdstad Santo Domingo gehouden worden. De directeur María Elena Gratereaux maakte in een persbijeenkomst bekend dat dinsdag 8 november het jazz festival in Santo Domingo wordt geopend. Woensdag 9 november wordt het in Santiago voortgezet. Daarna volgt op 10 november Puerto Plata.
DR Jazz Festival
DR Jazz Festival
Web: drjazzfestival.com
Traditie getrouw zal het festival op vrijdag en zaterdag 11 en 12 november zijn hoogtepunt aan het strand van Cabarete krijgen. In voorgaande jaren nam ook Sosúa deel aan het festival. In dit overzicht wordt Sosúa, tot onze teleurstelling, niet meer genoemd. Ook nu weer zullen wereld beroemde jazz musici uit de verschillende continenten aan het festival deel nemen. Parallel daaraan worden er weer muzikale workshops, lezingen, tentoonstellingen en grafische jazz sessies voor jongeren en volwassenen gehouden. Waarschijnlijk zullen er, evenals vorig jaar, in Sosúa in Casa de Arte enige workshops en lezingen plaats vinden. De directeur Adolfo Faringthon van Casa de Arte Sosúa zal ook nu weer de grafische ontwerpen voor het festival verzorgen. Adolfo Faringthon is naast directeur van Casa de Arte van Sosúa, tevens een zeer gevierd beeldend kunstenaar.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com