Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

11 juli 2016

Ondernemers in Sosúa vragen om een ziekenhuis

De ondernemer Junior J. Kerry heeft met een open brief in verschillende landelijke kranten een oproep gedaan aan president Danilo Medina. In deze brief vraagt hij de overheid hun belofte na te komen voor de bouw van een ziekenhuis voor Sosúa en omgeving. Hij wordt bij deze oproep gesteund door de besturen van stichting ADSSosúa en de Vereniging van Hotels en Restaurants van Sosúa en Cabarete. In deze brief refereert hij eraan dat de vorige presidenten Hipolito Mejia en Leonel Fernández bij verschillende gelegenheden de bouw van een ziekenhuis hadden toegezegd. Iedere keer weer tijdens verkiezingstijd beloofden deze presidenten dat het ziekenhuis er zou komen. Maar het bleef steeds weer bij loze verkiezingsbeloftes. Junior J. Kerry geeft in de brief ook aan dat de bevolking in opstand komt en binnenkort protest optochten zal houden. Zo'n protest optocht werd al eens gehouden. Honderden protesterende burgers hadden zich in het zwart gekleed en droegen witte houten kruisen met zich mee.
Un hospital para Sosúa
Un hospital para Sosúa
Vervolgens werden op de plaats waar vier jaar daarvoor door de toenmalige president Leonel Fernández de eerste houweel voor de bouw van een hospitaal in de grond werd geslagen, de witte kruizen in de grond gepland. Dit als symbool voor al die slachtoffers die niet op tijd medische hulp kregen wegens het ontbreken van een publiek ziekenhuis in Sosúa. Het is nog niet bekend of president Danilo Medina op de open brief heeft gereageerd.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Restaurant Hispaniola Diners Club
Easter Brunch @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Island Breeze Band & Dick Lupino @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com