Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

9 juli 2016

Bars in Sosúa wederom vanaf 12 uur gesloten

In Sosúa en Punta Cana en andere toeristenplaatsen merk je het niet zo. Maar de criminaliteit in de Dominicaanse Republiek is volgens de overheid en kerken flink toegenomen. Vooral de handel in drugs met zijn randverschijnselen schijnt daar debet aan te zijn. De president van de republiek Danilo Medina heeft drastische maatregelen genomen om deze problemen aan te pakken. Ten eerste zijn er extra politie agenten en militairen de straat opgestuurd om de criminaliteit te elimineren. Verder heeft hij verordineerd dat de sluitingstijden voor de horeca worden aangepast. Vanaf donderdag 7 juli moeten de verkooppunten van alcoholische dranken waaronder dus de bars en discotheken, vanaf 12 uur 's nachts hun deuren sluiten. In het weekend geldt een sluitingstijd van 2 uur 's nachts.
De hele hoofdstraat (Pedro Clisante) van Sosúa is nu in rep en roer. Alle toeristen zijn diep teleurgesteld dat de Merengue bar, discotheek d' Classico, Rumba Bar en Rancho Típico al om 12 uur de muziek afzetten en de bar sluiten.
Bar in Sosúa
Bar in Sosúa
Er zal veel politie op de been zijn om er streng op toe te zien dat de nieuwe sluitingsverordening ook daadwerkelijk stipt wordt nagekomen.
Ook veel ondernemers in de horeca voelen zich nu zwaar benadeeld. Er is al een oproep uitgegaan voor een protestmeeting. Daar moeten dan plannen beraamd worden om de president te bewegen de sluitingsverordening voor de toeristische oorden te versoepelen.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com