Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

9 juni 2016

Europees Kampioenschap Voetbal aan de Malecón

België doet met een heel sterk team mee aan het EK 2016 en dat wordt natuurlijk in de Belgische etablissementen uitgebreid gevierd. Aan de Malecón in Puerto Plata bevindt zich de Tropical Bar van de Belg Mik Fannes-Labro en zijn Dominicaanse vrouw Orquidea. 2 jaar geleden tijdens het WK was de Tropical Bar al de place to be voor de matchen van de Rode Duivels en dit jaar wordt het nog mooier in de Tropical Bar. De mensen die met een rood shirt aan (De kleur van de Rode Duivels) komen krijgen een gratis cocktail van het huis.
IlTropical Bar
Tropical Bar
Ze hebben Jepols als live-dj voor verhoging van de sfeer tijdens de pauzes van de wedstrijden. En Mik en zijn vrouw Orquidea zullen de gehele bar met speciale EK 2016 decoratie optuigen. De bar zal een aanzien krijgen zoals in de Dominicaanse nog nooit te zien was. Uiteraard zijn er Belgische bieren in de aanbieding waaronder de originele Jupiter. Tijdens elke match zal er een speciale Belgische maaltijd beschikbaar zijn. Voor de eerste match tegen Italië zal dit gehaktballen met krieken zijn en een vanille-pudding als dessert, de 2de match tegen Ierland zal het een Belgisch ontbijt zijn en de 3de match tegen Zweden zullen ze broodjes Martino en broodjes prepare en krabsalade serveren. En voor de mensen die niet zo van voetbal houden hebben ze een heel aantal oude en nieuwe volksspelen beschikbaar. De mensen kunnen darten, jeux de boules spelen, nageltje klop, hoefijzerwerpen, badminton, beerpong, domino en nog veel meer.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com