Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

31 mei 2016

Cruisschip passagiers verrichten vrijwilligerswerk

Het bezoek van cruisschip passagiers aan Maimón en Puerto Plata heeft voor de plaatselijke ondernemers veel voordelen opgeleverd. De taxi ondernemers, de touroperators, restaurants en snuisterijen winkels profiteren van de toeloop van deze passagiers. De cruiseschip bezoekers maken bovendien ook goed gebruik van allerlei uitstapjes naar bijvoorbeeld het amber museum, de kabelbaan, de Brugal rum fabriek, de dolfijnen show in Ocean World en het historische centrum van Puerto Plata. Maar er is meer. De firma Carnival cruise MV Fathom Adonia uit de USA organiseert onder de titel 'Inpact Travel' reizen voor vrijwilligers die, naast genieten van een mooie cruisschip reis, zich willen inzetten voor de lokale bevolking. Zij helpen dan bij herbebossing van Loma Isabel de Torres, Laguna de Cabarete en Yasica Arriba. Daar worden bomen geplant als mahonie, eiken en Saman. Maar ook planten ze fruitbomen als sinaasappel, guave en zeedruif.
Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk
Dit moet bodem erosie tegengaan en op termijn economische gewin voor de plaatselijke bevolking opleveren. Ook hebben ze voor verschillende huisjes van arme mensen een betonvloer gestort en waterfilters voor het zuiveren van water geplaatst. Verder geven ze taalles (engels) aan groepen jongeren en volwassenen. Dus de Cruisschip toerist geeft op meerdere manieren een bijdrage aan de ontwikkeling van Maimón en Puerto Plata.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com