Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

18 april 2016

Campagne voor de verkiezingen 15 mei losgebarsten

Zoals bekend is, worden er op 15 mei verkiezingen gehouden voor een nieuw gemeentebestuur, provinciaal bestuur en landelijk bestuur. Het aardige is dat in de Dominicaanse Republiek tevens door het volk direct voor een nieuwe burgemeester en president gekozen kan worden. Zo wordt er in Sosúa strijd geleverd tussen de burgemeester kandidaten Ilana Neumann, Willy Olivences (El Chamo) en Melania Guzmán (La Rubia).
Campagne voor de verkiezingen
Campagne voor de verkiezingen
Met karavanen van toeterende auto's en bromfietsen trekken de kandidaten, vooral in de weekenden, door de straten van Sosúa en omgeving. Sommige aanhangers van een politieke partij deinzen er blijkbaar niet voor terug om onwettige middelen in te zetten om de tegenpartij een hak te zetten. Het aansteken van de vuilnisbelt en valse beschuldigen zijn daar voorbeelden van. Wat opvalt is dat er nauwelijks met een verkiezingsprogramma wordt gewerkt. Niet duidelijk wordt wat de verschillende partijen na de verkiezingen voor Sosúa willen bereiken. Afgelopen zondagmiddag werd op het exercitie terrein van de luchtmacht kazerne een muziek festival georganiseerd ten furore van Ilana Neumann. Met zo’n muzikaal feest met zoveel populaire artiesten win je natuurlijk de harten van je kiezers. In El Batey (het toeristische centrum) zal je als toerist minder van deze opwinding merken want in El Batey wonen betrekkelijk weinig potentiële kiezers. Buitenlanders mogen niet kiezen, ook al wonen ze er 30 tot 40 jaar in de Dominicaanse Republiek.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com