Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

24 november 2015

Kinderen hadden een onvergetelijke middag

De kinderen van 'Los Niños Feliz' uit Puerto Chiquito (Sosúa) en de kinderen van het zangkoor 'Bella Vista' hadden zaterdagmiddag een onvergetelijke dag. Ze waren namelijk uitgenodigd voor een bezoekje aan de paardenranch 'Hacienda Del Caballo' in el Choco (Sosúa). Het gaat om kinderen uit arme gezinnen die nauwelijks buiten hun eigen buurtje komen. De zangleraar Manuel Molina en pastoor Bernardo Vásquez hadden voor het vervoer van de kinderen naar de paardenranch gezorgd. De kinderen mochten de ranch bezichtigen en vervolgens een ritje op een paard maken.
Singing Horse Foundation
Singing Horse Foundation
Singing Horse Foundation
Singing Horse Foundation
Brigitte Theurer en Angela Cruz zorgde ervoor dat dat veilig en stapvoets gebeurde. De kinderen waren uitgelaten en dolenthousiast. Opvallend was de gedisciplineerdheid van de kinderen. Ieder kind popelde om een ritje te maken, maar niemand probeerde voor te dringen. Na de ritje op de paarden werden de kinderen verwend met een glaasje limonade en een lolly. Het kinderkoor dat, zo zei Manuel, pas een maand repeteerde, gaf vervolgens een puike zangvoorstelling. Sommige liedjes werden zelfs meerstemmig gezongen.

Singing Horse Foundation

Tenslotte volgde nog een dresseur demonstratie waar de kinderen vol bewondering naar keken en met groot applaus beloonden. Voordat de kinderen weer huiswaarts keerden werden de kinderen nog verrast met een presentje in de vorm van een mooie knuffelbeer en ballpoint. Hacienda Del Caballo in el Choco staat onder leiding van Angela Cruz. Met medewerking van Brigitte Theurer, verzorgen zij verwaarloosde paarden. De paarden werden totaal verwaarloosd, ziek, vermagerd, door hun eigenaar achter gelaten.
Singing Horse Foundation
Singing Horse Foundation
Singing Horse Foundation
Singing Horse Foundation
Angela en Brigitte ontfermden zich over deze arme dieren en de meesten van hen zijn nu weer (redelijk) gezond. Maar Angela en Brigitte beschikken niet over voldoende middelen vandaar dat ze een stichting in het leven hebben geroepen die fondsen moet werven. De stichting heet 'Singing Horse Foundation'. Angela is namelijk tevens een begenadigd opera diva en gebruikt haar honorarium van haar optredens steeds voor de verzorging van de verwaarloosde dieren.
Facebook: singinghorsefoundation
Web: www.azionininosfelices.de (Duits)
Singing Horse Foundation


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Voramar BBQ Party
Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com