Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

19 november 2015

Teleférico tot 22 november gesloten

De kabelbaan (El Teleférico) naar de berg Isabel de Torres in Puerto Plata is voor de jaarlijks terugkerende onderhoudswerkzaamheden tot 22 november gesloten. De kabelbaan werd in 1975 door een Italiaanse firma Ceretti-Tanfanni aangelegd en ook het onderhoud is (gelukkig) in de vertrouwde handen van deze firma. Zaterdag 22 november zal de kabelbaan weer voor publiek geopend zijn. Je kunt natuurlijk nu nog met de auto naar de top van de berg rijden. Te voet gaat ook, maar dat zullen we niemand aanraden. Je kunt dus beter wachten totdat de kabelbaan weer open gaat. Dat kunnen we iedereen aanraden, want tijdens de rit naar boven kun je dan genieten van een meer dan prachtig uitzicht. Op de top van de berg tref je een klein kerkje aan waarop een gigantische groot Jezus beeld met wijd open armen staat. Voor de toerist is het leuk om daar in de zelfde pose voor te gaan staan om zich dan te laten fotograferen. Verder zijn er mooi aangelegde looppaden tussen weelderige vegetatie.
El Teleférico
El Teleférico
Het is een echt natuurpark met prachtige bloemen, planten en bomen. Als je toch in Puerto Plata op bezoek bent, dan is een tochtje met de kabelbaan of 'Teleférico' een echte aanrader. Maar het moet wel een heldere dag met een lucht zonder wolken zijn. Als je het geluk hebt dat de top van de berg niet in wolken gehuld is, dan heb je werkelijk een schitterend uitzicht over Puerto Plata met haar baai. Dan kun je wel je indenken waarom Columbus zo verrukt was over deze natuurlijke haven in de schaduw van die mooie berg.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Voramar BBQ Party
Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com