Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

12 november 2015

Start werkzaamheden renovatie Pedro Clisante

De aangekondigde renovatie werkzaamheden van de hoofdstraat Pedro Clisante van Sosúa zijn dinsdagochtend 10 november van start gegaan. Er zijn aan het begin van de hoofdstraat een vijftal borden neergezet met daarop de aankondiging dat er werkzaamheden plaats vinden. Een arbeider is onder toezicht van drie opzichters aan de slag gegaan met een pneumatische boor. Het beton van de trottoirs wordt hiermee losgewrikt. Hoewel alle ondernemers ingenomen zijn met deze renovatie werkzaamheden, is er ook veel kritiek.
Start werkzaamheden Pedro Clisante
Start werkzaamheden Pedro Clisante
Als eerste, waarom wordt de straat in het hoogseizoen overhoop gehaald? Dat zal veel vakantiegangers afschrikken om van de restaurants gebruik te maken. In de voorgaande maanden was het laagseizoen (weinig toeristen) en hadden de werkzaamheden minder hinder veroorzaakt. Voor het gehele project is volgens Wolfgang Schönner van het Schnitzel Paradise slechts 10 miljoen peso beschikbaar. Door de ondernemers is een tiental jaren geleden al eens een renovatieplan opgesteld en toen kwam men op 40 miljoen peso aan kosten. Door inflatie zal dat nu ongeveer 70 miljoen peso zijn. Volgens Wolfgang kan met die 10 miljoen peso maar een armzalig deel van het oorspronkelijke plan worden uitgevoerd. Een ander kritiekpunt blijft dat ook na deze renovatie de straat nog steeds niet is veranderd in een promenade. Auto's en luidruchtige en stinkende motors blijven er ook 's avonds door de straat razen. Ongehinderd buiten op het trottoir genieten van je diner blijft volgens Wolfgang daardoor een onvervulde wensdroom.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Juego 4 - Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com