Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

9 november 2015

Jazz Festival in Sosúa met bigband en Jazz trio

Donderdagavond 5 november vervolgde het jazz festival met optredens van gerenommeerde jazz muzikanten in het amfitheater van Casa Marina Resort in Sosúa. De dag daarvoor was het festival in Santiago van start gegaan. Gelukkig was ook dit keer weer in Sosúa voor het overdekte amfitheater van Casa Marina gekozen en niet voor een festival in het park Mirador. Want deze avond kwam de regen nu en dan in bakken uit de hemel. Nu was Sosúa dus aan de beurt om muzikanten te ontvangen. Het amfitheater was bijna tot de laatste stoel bezet met enthousiaste muziekliefhebbers. De bezoekers kwamen van heinde en verre en voor het resort was er parkeerruimte tekort voor al deze bezoekers met hun auto's. Ook de gegoede stand uit Sosúa ontbrak natuurlijk niet. Daaronder de wethouders en burgemeester Ilana Neumann. Ook Lorenzo Sancassani de directeur van toerisme voor de noordkust en Félix Corona (persvoorlichter) waren aanwezig.
Jazz Festival in Sosúa
Jazz Festival in Sosúa
Jazz Festival in Sosúa
Jazz Festival in Sosúa
Na lange toespraken waarbij ieder die wat betekende zijn woordje mocht doen, ging het festival tegen negen uur van start. De optredens van de twee jazz orkesten was meer dan subliem. Dat maakte het aanhoren van al die toespraken en het lange wachten meer dan goed. Achtereenvolgend was er een muzikaal optreden van het La Big Band del Conservatorio de Santo Domingo en van het Roy Asaff Trio met aan de vleugel Roy Asaff. De bigband bestond uit zeker twintig muzikanten waaronder twee gastmuzikanten uit de USA. De big band speelde fantastisch en vooral het slot nummer waarbij alle muzikanten even solo mochten optreden, was spectaculair. Ook Roy, de pianist uit Israël liet horen dat hij een virtuoos op de piano is. Kortom, het was de hele avond genieten voor de jazz liefhebbers. Het festival werd vrijdagavond in Puerto Plata en vervolgens zaterdag en zondag aan het strand van Cabarete voortgezet.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Restaurant Hispaniola Diners Club
Easter Brunch @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Island Breeze Band & Dick Lupino @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com