Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

4 oktober 2015

Sosúa voldoet voorlopig nog niet

Volgens Manuel Gilbert in een artikel in Puerto Plata Habla voldoet Sosúa nog niet aan de eisen als cruisschip bestemming. Gewacht moet worden op de aanleg van twee winkel plaza's aan de beide ingangen van het strand en verplaatsing van de bestaande winkeltjes en restaurantjes naar deze nieuwe plaza's. Ook de aanleg van een moderne parkeerplaats aan de doorgangsweg langs het strand moet nog voltooid worden. Dat deze werkzaamheden nog niet voltooid konden worden wordt veroorzaakt door onenigheid over belangen tussen de ca 200 betrokkennen.
Allure of the Seas
Allure of the Seas
Maar de voorzitter van ADSS de heer Andrés Pastoriza gaf te kennen dat 95% van de verschillen zijn opgelost en dat spoedig een oplossing voor het overige gevonden wordt. Binnen twee weken zal president Danilo Medina een bezoek aan de regio brengen en dan zal er een compleet plan voor de modernisering van Sosúa klaar liggen. De minister van Toerisme Francisco Javier García heeft al toegezegd dat er 300 miljoen peso beschikbaar is om deze plannen voor de inrichting van de twee winkel plaza's aan het strand en een parkeerplaats te realiseren. Verder rest nog het probleem van de de zuiveringsinstallatie in Cabarete. Ook daar moet nog een oplossing voor gevonden worden.
(www.sosuanieuws.com)
Tenslotte: als de gemeenschap in Sosúa erin slaagt deze problemen op te lossen, dan zal ook Sosúa profiteren van de voordelen als Cruisschip bestemming.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Juego 4 - Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com