Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

18 juni 2015

President Danilo Medina kan herkozen worden

Tot grote vreugde van een groot deel van de bevolking hebben 183 leden van het Nationale Assemblee voor een grondwet wijziging gestemd die het mogelijk maakt dat de gekozen president voor een tweede termijn van vier jaar herkozen kan worden. Van de in totaal 220 leden stemden er slechts 37 tegen deze grondwet herziening. In het gehele land werd door aanhangers van president Danilo Medina bijeenkomsten gehouden waarbij de nu bijna zekere herverkiezing van deze zeer populaire president uitbundig werd gevierd. Dat de huidige president zo populair onder het volk is, is wel te begrijpen. Met zijn vriendelijke en rustige optreden en zijn welgemeende interesse voor de gewone burger heeft deze president iedereen voor zich ingenomen. Hij beloofde bij zijn aantreden het onderwijs te verbeteren en het analfabetisme aan te pakken. Bovendien is hij nu druk bezig het aantal leslokalen te verdubbelen en hogere eisen te stellen aan de bekwaamheden van de leerkrachten. Hij brengt hiervoor in fases de onderwijsbegroting op 4% van het BBP. Verder zijn de vaste weekend trips die hij naar allerlei dorpen en gehuchten in het land maakt zeer populair onder de bevolking.
Herverkiezing Danilo
Herverkiezing Danilo
Daar luistert hij naar de noden van de gewone bevolking en tracht met mini kredieten mensen te ondersteunen. Ook stimuleerde de president met gerichte subsidies het toerisme in het land. Het toerisme is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron en werkgever in het land. Het Nationale Assemblee heeft nu dus, en dat is uitzonderlijk, naar de wens van de meerderheid van het volk geluisterd en het volk krijgt hun president voor nog eens vier jaar. Hopelijk kan Danilo Medina dan al zijn beloftes waarmaken, waaronder een strenge bestrijding van de corruptie.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Mega VT @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com