Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

24 mei 2015

Félix Corona coördinator van OLA TV CANAL 62

Vanaf dinsdag is fotograaf en persvoorlichter Félix Corona aangesteld als coördinator voor het TV station OLA TV in Sosúa. OLA TV wordt momenteel op kanaal 62 van het CLARO systeem uitgezonden en heeft daardoor een landelijke dekking. Het is een goede greep van de directie van het tv kanaal om Félix Corona als coördinator aan te stellen.
Félix Corona
Félix Corona
Félix heeft als persvoorlichter veel ervaring met nieuwsgaring en hij heeft bovendien als zeer gerespecteerd burger van Sosúa, goede contacten met ondernemingen en overheidinstanties. Félix kwam samen met zijn twee jaar jongere broer 25 jaar geleden als reclame schilder naar Sosúa. Hij schilderde reclames en opschriften voor verschillende restaurants, bars en hotels in Sosúa en Cabarete. In de avonduren volgde hij cursussen over fototechniek en audio visuele middelen. Hij opende een fotowinkel in Charamicos. Daar kwam later een professionele video-studio bij voor opnames bij trouwpartijen en andere belangrijke vieringen. Ook rondde hij twee jaar geleden zijn studie Sociale Communicatie af aan de universiteit van Puerto Plata. Door Ilana Neumann werd hij voor de gemeente Sosúa gevraagd voor de functie van persvoorlichter. Nu vervolgt hij dus zijn carrière als coördinator van een TV station. De verschillende functies blijft hij naast elkaar combineren.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com