Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

24 februari 2015

Defilé en straatfeest vanwege onafhankelijkheidsdag

Vrijdag 27 februari wordt het heugelijke feit gevierd dat 171 jaar geleden de onafhankelijke 'República Dominicana' werd uitgeroepen. Het feest start omstreeks negen uur met een defilé (optocht) door de straten van El Batey en Charamicos van Sosúa. De optocht stopt enige minuten bij het park met de vlaggen waar een gedenkteken is ingericht. Daarna gaat de optocht, vooraf gegaan door een brandweerwagen met gillende sirene, door de hoofdstraat de Pedro Clisante om vervolgens over de hoofdweg richting Charamicos te gaan. Aan de optocht nemen 17 scholen deel. Maar daarbij ook vertegenwoordigers van de politie, brandweer, burgerwacht, ambtenaren en burgemeester Ilana Neumann. Voor deze feestelijke dag is de hoofdstraat Pedro Clisante vanaf Calle Duarte tot aan Café Cubano de gehele dag voor het verkeer afgesloten. Na de optocht wordt de hoofdstraat omgetoverd in een kunstmarkt en oude ambachtenmarkt. Maar ook zal er mode kleding, sierraden, cake, taarten, fruit, verse groenten, vers geperste fruitdranken te koop worden aangeboden. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten als een springkasteel, kleuren, het vervaardigen van maskers en nog veel meer.
Dominican Independence Day
Dominican Independence Day
Verder zullen er verschillende terrasjes zijn waar de bezoekers kunnen genieten van een drankje en hapje. Tot 18:00 uur zal het familiedag zijn in de Pedro Clisante.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com