Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

28 februari 2015

Restaurant/bar Picaflor gespecialiseerd in visgerechten

Sinds enige maanden heeft Marc Couturier een restaurant in Playa Laguna, Sosúa vlakbij Ocean Village Resort, geopend. Het is een mooi en ruim ingericht restaurant geworden. Er is een lange prachtige bar van natuursteen. De meubels zijn degelijk en comfortabel. Marc, een sympathieke Belg, is nog steeds bezig het restaurant verder uit te breiden en te verbeteren. Maar de klanten kunnen nu al in alle comfort ontvangen worden. Hoewel de menukaart uitgebreid is, van schnitzel tot biefstuk en braadworst, is het restaurant gespecialiseerd in visgerechten.
Restaurant Picaflor
Restaurant Picaflor
Restaurant Picaflor
Restaurant Picaflor
Marc zorgt er voor dat iedere dag verse vis wordt aangevoerd. Hiervoor heeft hij contacten met vissers in Charamicos, Rio San Juan en indien nodig, zelfs in Montecristi. Het gaat dan onder andere om dorado, mero, tonijn, garnalen en kreeft. Omdat Marc alles vers wil en geen ingevroren geïmporteerde vis uit de supermarkt zijn gasten wil voorzetten, is hij afhankelijk van wat hij van de vissers krijgt aangeboden. Dus dat kan steeds een andere vissoort zijn. Maar zeker is dat alle vis met een lekker sausje van het huis heerlijk wordt klaargemaakt, inclusief gebakken aardappeltjes en een ruime salade.

Piano

Marc is Belg van geboorte en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Frans, Spaans, Engels en Duits. Dus bijna alle gasten worden in hun moedertaal aangesproken. Marc wil dat zijn restaurant 'Picaflor' (Colibri) een ontmoetingsplaats voor de residenten uit de directe omgeving wordt. Een ontmoetingsplaats waar je niet gestoord wordt door verkopers en dames die wat willen. Hij wil hiervoor schaak en bridge middagen organiseren.
Route Restaurant Picaflor
Route Restaurant Picaflor
Restaurant Picaflor
Restaurant Picaflor
Ook denkt hij aan zondagochtenden met klassieke piano muziek. Het restaurant/bar Picaflor is iedere dag vanaf 10 uur in de ochtend tot 10 uur 's avonds geopend. (Maandag gesloten) Het restaurant vindt je door de eerste afslag links na Sosúa Ocean Village als je uit Sosua komt, te nemen. Aan het einde van die weg weer linksaf te slaan en even verder vindt je weer aan je linkerhand het restaurant.
Tel: 829 633 1477
E-mail: picaflorreal@yahoo.de


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com