Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

15 februari 2015

Villa de la Fiesta is verwennerij

Als je met vrienden of familie een bezoek aan Sosúa of Cabarete brengt dan is een verblijf in 'Villa de la Fiesta' een ware verwennerij. Dan wordt het een weekje of langer feesten en gezelligheid. De luxe ingerichte villa met uitzicht op de oceaan is op 10 minuten afstand van Cabarete gelegen en enigszins afgelegen van andere villa's of huizen. Dus de gasten die op privacy zijn gesteld komen helemaal aan hun trekken. Er kan tot diep in de nacht feest gevierd worden zonder dat de buren daar hinder van ondervinden.
Villa de la Fiesta
Villa de la Fiesta
Villa de la Fiesta
Villa de la Fiesta
Het strand is in de buurt en dan kun je daar overdag uitrusten en genieten van het azuur blauwe water. Villa de Fiesta is onlangs van eigenaar veranderd en deze nieuwe eigenaar heeft de villa een prachtige upgrade (naar vijf sterren) gegeven. Er is dagelijkse schoonmaakservice, gratis badkleding als slippers en badjassen. Bij aankomst wordt je verrast met een tas vol gratis cadeautjes en een welkomstdrankje. Er is een huisbar aanwezig die goed gevuld is met een scala aan verschillende dranksoorten.

De Villa

Er is een privé kok beschikbaar een chauffeur en een privé jet voor de eventuele jetsetters. De villa beschikt over een ruim zwembad met buiten jacuzzi, ligstoelen en parasollen. Er zijn 6 slaapkamers met uitzicht op de oceaan of tuin en alle voorzien van luxe bedden en flatscreen TV.
Villa de la Fiesta
Villa de la Fiesta
Villa de la Fiesta
Villa de la Fiesta
Wil je een avondje thuisblijven dan kun je in de grote living genieten van je favoriete programma op een 60 inch Smart TV-technologie met Netflix. Uiteraard is er ook gratis high speed internet (WiFi). De villa heeft zijn eigen bewakingsdienst zodat de veiligheid gewaarborgd is.
Voor meer informatie zie:
www.villafiestadr.com
www.vrbo.com


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com