Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

30 januari 2015

Handtekening actie met overweldigend respons

Het weer ongedaan maken van de afsluiting van de hoofdstraat Pedro Clisante in de avonduren voor het doorgaande verkeer heeft bij de meeste ondernemers en toeristen tot grote verontwaardiging geleid. De restaurants en bars konden 's avonds tafeltjes en stoelen op straat zetten en de gasten konden, niet gehinderd door walmende uitlaatgassen en motorgeronk, genieten van hun maaltijd en drankje. De laatste tijd zagen we daar zelfs hele families met hun kinderen bij restaurants genieten van de ambiance.
Handtekening actie
Handtekening actie
Ook zagen we bezoekers van families als Perdomo, Sea Horse Ranch en Casa Linda, die voorheen de Pedro Clisante links lieten liggen. De omzet van verschillende restaurants en bars verdubbelde zelfs door de sluiting van deze uitgaansstraat voor het doorgaande verkeer. Wat de oorzaak en reden ook is, vanaf 10 januari werd de straat 's avonds weer open gezet voor ronkende motoconchos en knetterende muziek uit langs rijdende auto's. De eigenaar Ray Quenville van de Britannia Pub en Wolfgang Schönner van het Schnitzel Paradise hebben een handtekening actie opgezet. Honderden voorstanders van sluiting in de avonduren van de Pedro Clisante hebben hun steun met een handtekening bekrachtigd. Het gaat om bijna alle ondernemers in de Pedro Clisante en residenten en toeristen die regelmatig de Pedro Clisante bezoeken. Het pakket handtekeningen zal binnenkort aan de Minister van Toerisme worden aangeboden.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Juego 4 - Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com