Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

15 december 2014

Een grandioos kerstconcert

Vrijdagavond 12 december werd in de conventiezaal van het Sosúa Bay Casino een kerst concert gehouden. Het concert werd georganiseerd door medewerkers van het cultuurhuis (Casa de Arte) van Sosúa en met steun van het gemeente bestuur. Al om half acht was de grote zaal tot de laatste stoel bezet met verwachtingsvolle muziek liefhebbers. Onder hen de burgemeester Ilana Neumann, de directeur toerisme Lorenzo Sancassani en de voorzitter van de Vereniging voor Hotels en Restaurants (Ashoresoca) de heer Tomas Callender.
Grandioos Kerstconcet
Grandioos Kerstconcet
Grandioos Kerstconcet
Grandioos Kerstconcet
Na wat korte toespraken door onder andere Adolfo Faringthon, de directeur van Casa de Arte, werd het kerstconcert geopend met een dansvoorstelling, onder supervisie van Herminia Ticé, van de aller kleinsten. Het was heel aandoenlijk om de meisjes vanaf 3 jaar hun ballet dansjes te zien maken. Daarna volgden een optreden van de oudere ballet meisjes. De kleintjes waren allemaal prachtig in het roze, de grotere in zwart gekleed.

Stille Nacht, Heilige Nacht

Hierna volgde een Handel vertolking door het vioolorkest. De ongeveer 20 violisten speelden onder de leiding van dirigent Manuel Molina werkelijk erg mooi. En dan te bedenken dat de violisten pas een jaar vioolles van Venus Guerrero en Williams Pequero krijgen. Vervolgens was er een optreden van het werkelijk prachtig zingende Gemeentelijk Koor onder leiding van wederom Manuel Molina. Het aangekondigde optreden van opera zangeres Angela Cruz kon helaas wegens gezondheidsredenen niet doorgaan.
Grandioos Kerstconcet
Grandioos Kerstconcet
Grandioos Kerstconcet
Grandioos Kerstconcet
Als afsluiting van de avond gaven zowel het koor, als vioolorkest samen met de ballet danseressen een gezamenlijke prachtige vertolking van het 'Stille Nacht, Heilige Nacht'. Dat ontlokte bij het publiek zoveel enthousiasme en een daverend applaus dat er een herhaling volgde. Zowel het vioolorkest, het zangkoor als de ballet meisjes oefenen nu slechts een jaar, maar het resultaat is al van verbluffend hoog niveau!


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Mega VT @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com