Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

8 december 2014

Christmas-Workshop bij Hacienda del Caballo

Zaterdagochtend 6 december werd op de paardenfarm 'Hacienda del Caballo' in El Choco een paarden demonstratie gehouden. Alle paardenliefhebbers die daar rijles krijgen hadden hun rijdier feestelijk in kerstsfeer uitgedost. Het gaat dan om studenten tussen de 4 en 60 jaar met nadruk op de jeugd. Het defilé van versierde paarden startte om precies 11 uur voor een zeer deskundige jury. Daarna ging het door naar 'Haciendas el Choco' alwaar een Duitse familie de meute hartelijk ontving met verschillende frisdranken.
Hacienda del Caballo
Hacienda del Caballo
Hacienda del Caballo
Hacienda del Caballo
De paarden namen hierbij tevens de gelegenheid te baat om het een en ander te lossen. Vervolgens ging de stoet onder aanvoering van Brigitte Theurer terug naar de thuisbasis Hacienda del Caballo. Voor de hongerige waren daar hotdogs beschikbaar. Even later werden de prijzen voor de meest talentvolle en vlijtige leerling en mooist opgetuigde paard uitgereikt. Uiteraard werden de twee jonge winnaressen luid toegejuicht.

Singing Horse Foundation

Als bijna afsluiting volgde een verloting van een ruime hoeveelheid prijzen die door ondernemers belangeloos beschikbaar waren gesteld. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan verzorging van verwaarloosde paarden. In het dankwoord vertelde Angela Cruz, de eigenares van de paardenfarm, dat ze bijna 20 verwaarloosde paarden hebben opgenomen. De paarden werden totaal verwaarloosd, ziek, vermagerd, door hun eigenaar achter gelaten.
Hacienda del Caballo
Hacienda del Caballo
Hacienda del Caballo
Hacienda del Caballo
Angela en Brigitte ontfermden zich over deze arme dieren en de meesten van hen zijn nu weer (redelijk) gezond. Maar Angela en Brigitte beschikken niet over voldoende middelen vandaar dat ze een stichting in het leven hebben geroepen die fondsen moet werven. De stichting heet 'Singing Horse Foundation'. Angela is namelijk tevens een begenadigd opera diva en gebruikt haar honorarium van haar optredens steeds voor de verzorging van de verwaarloosde dieren.
Facebook: singinghorsefoundation
Foto's: www.youtube.com


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Juego 4 - Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com