Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

26 november 2014

Wat is er aan de hand met de waterzuivering

Nabij Cabarete is zo'n acht jaar geleden een rioolwaterzuivering installatie neergezet. Het is een zeer moderne installatie die miljoenen dollars heeft gekost. De meeste onderdelen van deze zuiveringfabriek moesten dan ook geïmporteerd worden. De grotere hotels van Cabarete hebben dat geld bijeengebracht omdat men een oplossing wilde voor afvoer van het rioolwater. De hotels beschikken niet over een riolering en de toiletten worden tot nu toe op een beerput geloosd. Eens per week komt er dan een tankwagen langs de hotels die de putten leegzuigt. Met de aanleg van een moderne rioolwaterzuivering installatie hoopten de eigenaren op een milieu vriendelijke manier van dit probleem verlost te worden.
Waterzuivering
Waterzuivering
Waterzuivering
Waterzuivering
De installatie werkt met biologisch reiniging van het afvalwater door bacteriën waardoor aan het eind van de zuiveringfases er schoon en drinkbaar water en compost overblijft. Om het rioolwater bij de installatie te krijgen, de fabriek ligt op een hoger plateau, is een grote pomp in het plan opgenomen. Deze pomp is om duistere redenen uit het ontwerp verdwenen, hoewel de hotel eigenaars er wel voor hebben betaald. Op dit moment staat de rioolwaterzuivering installatie weg te roesten en is men blijkbaar niet in staat om deze toch zo noodzakelijke installatie in gebruik te nemen. Miljoenen dollars zijn weggegooid en de 'boldootwagen' (tankwagen) komt nog steeds iedere week langs de hotels om de putten te legen.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Tadeu de Marco @ Swiss Italian Restaurant Paradas Choco House of Music
BBQ Party @ Restaurant Hotel Voramar
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com