Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

19 november 2014

Alfabetisering plan certificeert 400 Sosúa bewoners

Zo'n 400 deelnemers aan de alfabetiseringscursus 1e module marcheerden onlangs vanaf Colegio Luis Hess in de Pedro Clisante naar het amfitheater van Casa Marina. Alle deelnemers waren getooid met orange sjerp waarop de opdruk 'Quisqueya Aprende Contigo'. Hetgeen betekend: het gehele volk leert met je mee. De 400 cursisten hadden dus de eerste fase van de alfabetiseringscursus succesvol afgesloten. Eén van de cursisten trad naar voren en zei dat deze cursus de deelnemers toegang tot de wereld had gegeven.
Quisqueya Aprende Contigo
Quisqueya Aprende Contigo
Alsof je vanuit de duisternis naar het licht gaat. Als bewijs hierdoor schreef zij op een groot bord de woorden: 'Ik ben Dominicaanse en mijn naam is Silverio Antonio Espinal'. Haar demonstratie werd met een luid applaus beloond. Bij de plechtige uitreiking van de certificaten waren hoofden van de verschillende scholen in Sosúa en Cabarete, de burgemeester Ilana Neumann, de provinciegouverneur, vertegenwoordigers van de centrale regering en kerken aanwezig. Het Alfabetisering plan onder de titel 'Quisqueya Aprende Contigo' werd op last van president Danilo Medina opgezet. Dit programma is gebaseerd op de samenwerking en inzet van duizenden vrijwilligers. De doelstelling is dat na de 1e fase minstens 85% van de geregistreerde analfabeten op basis niveau kunnen lezen en schrijven en dit is nu al bereikt. Dit is een geweldige prestatie waar al deze deelnemers en vrijwilligers trots op mogen zijn.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Juego 4 - Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com