Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

25 oktober 2014

Minister van sport verwelkomt Sosúa Sharks

In het weekend van 10 oktober veroverde 'Sosúa Sharks', de basketbalploeg uit Sosúa het 'Superior Basketball Tournament' in Puerto Plata. Dat was een geweldige overwinning want aan dat toernooi namen ploegen uit alle gemeenschappen in de Provincie Puerto Plata deel. Deze glansrijke overwinning werd blijkbaar ook in de hoofdstad Santo Domingo opgemerkt. Want de minister van sport, Dr. Jaime David Fernández Mirabal, nodigde de leden van de 'Sosúa Sharks' uit voor een bezoekje aan zijn departement. Dinsdagochtend 21 oktober namen de sporters in gezelschap van burgemeester Ilana Neumann en de voorzitter Gabino Mencía van de Sosúa Sharks de bus (Caribe Tours) naar de hoofdstad. In de hoofdstad aangekomen werden ze hartelijk door de minister ontvangen. In zijn toespraak prees hij de inzet en doorzettingsvermogen van de leden van de basketbalploeg en wees hij op de verdiensten van het bestuur en trainer voor de sportclub.
Sosúa Sharks
Sosúa Sharks
Daarna volgde een uitgebreide lunch die de sportjongens goed deed smaken. In haar afscheidsspeech bedankte de burgemeester de minister voor de eer die de sportclub en gemeenbestuur met deze invitatie te beurt viel. Met dit evenement werd weer eens duidelijk neergezet dat het gemeentebestuur van Sosúa de sportontwikkeling zeer belangrijk vindt en er alles aan doet wat binnen haar mogelijkheden ligt om de jeugd tot sport beoefening te brengen.
Informatie: Hoy Digital


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com