Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

23 oktober 2014

Marathon Sosúa de Zumba

Zondagmiddag 19 oktober werd wederom een dans marathon in parque el Mirador gehouden. Het park aan het einde van de 'straat zonder uitgang' (Calle sin Salida) tegenover restaurant Waterfront. In de voorgaande jaren werd het bewegingsfestival georganiseerd en geleid door Emily Watson School of Dance. Dit keer was de organisatie in de bekwame handen van 'Publimotor'. De volwassen deelnemers van het festijn moesten een bijdrage van 250 peso betalen, voor kinderen was dat 150 peso. Op het podium stond een team van bewegingsdeskundigen klaar die elkaar telkens aflosten. De deelnemers stonden op ruime afstand van elkaar en moesten dan de bewegingen nadoen. Vanaf kwart over vijf ging het los, en het ging er op los! Op het podium werden de gymnastische bewegingen (synchroon) voorgedaan en het publiek volgde fanatiek. De gymnasten op het podium losten elkaar iedere vijf minuten af en konden dus steeds een rustpauze nemen.
Marathon Sosúa de Zumba
Marathon Sosúa de Zumba
Marathon Sosúa de Zumba
Marathon Sosúa de Zumba
het publiek werd echter geen rust gegund, die moesten een vol uur door! De dreunende ritmes van de begeleidende muziek maakten de bewegingen wel lichter. Gelukkig had de firma 'Aqua Dasani' flesjes water beschikbaar gesteld zodat het vochtverlies bij al deze inspanningen aangevuld kon worden. Na een dik half uur hielden sommigen het voor gezien en stapten hevig zwetend af. De rest bleef fanatiek door bewegen en dat loonde. Na de afsluitende pasjes en slot muziek volgden een groot applaus van de toeschouwers voor deze doorzetters. Vervolgens werd door een deskundige jury de prijzen voor de beste bewegers uitgekozen. Het duurde lang voordat de jury tot een eenstemmige besluit kon komen. Maar daarna werden dan toch de bekers en medailles aan de meer dan blije winnaars uitgedeeld.
Het gehele sportieve festijn werd gesponsord door Vitasalud, Platinum's Gym, Hotel Rancho, Yaba Global, Ola TV, Casa Marina, Gemeentebestuur Sosúa, Aqua Dasani en Freddy Multiservice.


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com