Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

10 oktober 2014

Tropical Bar aan de Malecón in Puerto Plata

Sinds oktober 2013 is aan de Malecón in Puerto Plata een restaurant en bar met groot terras met de aansprekende naam 'Tropical' geopend. Het restaurant en bar is ondergebracht in Caseta no. 3 aan de strand zijde van de boulevard. Het is Mik Fannes-Labro afkomstig uit België, die samen met zijn Dominicaanse vrouw Orquidea, deze uitspanning leidt en de gasten met Bourgondische hartelijkheid ontvangt. Iedere vrijdagavond is het karaoke time en nu met medewerking van de bekende Belgische zanger 'Jepols' (Jean Pierre Swalens). Elke woensdag is het pannenkoekendag, waar je 3 pannenkoeken (met Belgische suiker en siroop) krijgt voor maar 100 peso's! Dit is elke week weer een voltreffer waar veel Nederlanders en Belgen op af komen om van deze lekkere pannenkoeken te smullen. Verder is er regelmatig een Belgische Dag met onder andere stoofvlees met frieten of koninginnenhapjes op het menu. Iedere donderdag is het cocktail time met Daiquiri-special in de aanbieding. Dan is het drie nuttigen waarvoor je slechts twee behoeft te betalen!
Naast het gewone repertoire aan dranken heeft de bar nu meer dan 25 Belgische bieren in de aanbieding.
Tropical Bar Puerto Plata
Tropical Bar Puerto Plata
Tropical Bar Puerto Plata
Tropical Bar Puerto Plata
Onder andere de bekroonde 'Westvleteren', de Belgische Trappisten en enkele zware bieren, maar ook enkele fruitbieren, zoals Cocosbier en Mangobier en Kriek. Uiteraard worden al deze heerlijke biertjes in de daarvoor originele glazen geserveerd. Voor de Hollanders die een bezoekje aan deze bar willen wagen, is er het verheugende bericht dat er ook 'Ketel 1' jenever ijskoud klaar staat. De zaak is iedere dag vanaf 12 uur geopend en sluit doordeweeks om 12 uur, in het weekend is dat dan om 2 uur. De prijzen voor de gerechten liggen tussen de 200 en 300 peso. Een grote bier kost slechts 125 peso, een kleintje 90 peso.
Verder is er een flatscreen TV met 8 sportkanalen aanwezig, dus ook de sportliefhebber hoeft geen wedstrijd te missen. Voor de kinderen is er speelhoek met allerlei speeltjes.
Web: www.facebook.com/tropicalbarpop
Mik Fannes-Labro
E-mail: mikske79@hotmail.com
Tel: 829-696-3388



Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Voramar BBQ Party
Restaurant Hispaniola Diners Club
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com