Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

14 augustus 2014

Sosúa Kids hielp 630 kinderen aan schooluitrusting

De vrijwilligers van de stichting 'Sosúakids' konden dit keer in de afgelopen twee weken aan 630 kinderen een schooluitrusting uitdelen. Het ging niet alleen om kinderen uit Sosúa, maar ook om kinderen uit Camú, twee locaties in Sabaneta, La Cienaga in Cabarete, Montellano en 'Casa de Los Niño's Felices', een weeshuis in Sosúa. Aan 550 kinderen werden vouchers uitgedeeld ter waarde van 1600 peso waarmee ze in het warenhuis Casa Nelson in Puerto Plata een gevulde rugzak kunnen ophalen. De schooluitrusting bestaat uit een schooluniform op maat en schriften, boeken en schrijfgerij. Het warenhuis draagt hierbij bij met een 10% korting. Daarnaast konden dankzij donaties van schooluniformen en rugzakjes 80 kinderen nog geholpen worden aan een schooluitrusting.
Sosúa Kids in Sabanete
Sosúa Kids in Sabanete
Sosúa Kids
Sosúa Kids
Dit alles kwam tot stand dankzij de inzet van vrijwilligers als Michelle Bennett (Michelle kwam speciaal hiervoor over uit Canada om te helpen bij de uitreiking van de schooluitrustingen) en Janet Williams (voorzitter van Sosúakids). Maar ook de vele donateurs en ondernemingen die Sosúakids hebben gesponsord mogen niet onvermeld blijven: Stichting help 'Sosúakids to School' uit Holland, 'Beyond the Beach', 'The Mt. Cervezaria Annual Fund Raiser' van Calgary, 'The Pipestone Golf Links Texas Scramble Fund Raiser in Millet, AB'. Afsluitend een oproep van voorzitter Janet Williams: Als je voor vakantie een bezoek aan Sosúa brengt, neem dan een of twee rugzakjes voor de kinderen mee in je bagage. Je kunt de rugzakjes bij de Checkpoint Bar in Sosúa afgeven.
Informatie en foto's: Janet Williams
(voorzitster Sosúa Kids)


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Voramar BBQ Party
Serie Semi-Final A
Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com