Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

21 juli 2014

Centro León brengt bezoek aan Casa de Arte

In begin februari van dit jaar brachten burgemeester Ilana Neumann en Adolfo Faringthon, directeur van Casa de Arte in Sosúa, in gezelschap van de persvoorlichter Félix Corona, een bezoek aan het Centro León in Santiago. Centro León is het cultureel centrum van de Dominicaanse Republiek met internationale reputatie. De exposities die daar gehouden worden zijn van hoog cultureel niveau en alleen zeer gerenommeerde kunstenaars mogen daar exposeren. Daar werd gesproken over de mogelijkheden van samenwerking tussen de Casa de Arte in Sosúa en Centro León in Santiago.
Casa de Arte
Casa de Arte
Gedacht wordt hierbij aan het gezamenlijk organiseren van exposities en culturele manifestaties als muziek, ballet, zang en toneel uitvoeringen. In de afgelopen dagen bracht de directie van Centro León in gezelschap van een uitgebreide delegatie, een tegenbezoek aan Casa de Arte in Sosúa. De directie en delegatie werden door burgemeester Ilana Neumann en Adolfo Faringthon ontvangen en kregen een rondleiding door Sosúa aangeboden. Uiteraard bracht het gezelschap een bezoek aan Casa de Arte, het kunstcentrum van Sosúa. De delegatie uit Santiago was onder de indruk van de smaakvolle inrichting van het kunstcentrum en prezen het hoge niveau van de exposities. De bedoeling van dit bezoek was om de afspraken rondom de samenwerking tussen Centro León in Santiago met Casa de Arte in Sosúa verder te versterken en concreter te maken.

Informatie en foto's: Félix Corona
(persvoorlichter gemeente Sosúa)


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com