Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

19 juli 2014

Overleg waterprobleem

Onlangs werd in de conferentiezaal van het gemeentehuis van Sosúa een bijeenkomst gehouden voor bewoners van Sosúa. De bijeenkomst ging over klachten die bewoners hebben over het nu al wekenlang uitblijven van de toevoer van leidingwater. Al weken lang zijn de deelgemeenten van Sosúa waaronder Cangrejos, Charamicos, Maranatha, Los Castillos en La Unión verstoken van leidingwater. De bijeenkomst werd geleid door burgemeester Ilana Neumann en enkele wethouders waaronder Johnny Matos. De bewoners uitten hun woede over het uitblijven van het leidingwater waardoor ze nu al wekenlang niet kunnen baden en hun kleding kunnen wassen. En dit onder dagelijkse temperaturen van 30 tot 38 graden Celsius! De woordvoerder van de watermaatschappij CORAAPLATA zei als verweer dat de levering van leidingwater aan de gemeente Sosúa 10 miljoen peso per maand kost. Maar omdat veel inwoners geen niet willen betalen kan de maatschappij maar 7 miljoen per maand ophalen.
Overleg waterprobleem
Overleg waterprobleem
Dat betekent een verlies van 3 miljoen peso per maand! De verliezen zijn nu zo opgelopen dat de maatschappij niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Verder meende de woordvoerder dat veel bewoners teveel water onnodig gebruiken. Ze laten vaak de kraan steeds openstaan. Er werd uiteindelijk een commissie van zes personen aangesteld bestaande uit vertegenwoordigers van de bewoners, de watermaatschappij en het gemeentebestuur. Deze commissie kreeg de opdracht om op korte termijn met oplossingen te komen.
Video: www.youtube.com


Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Aperitivo & Pain Bencosme @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Voramar BBQ Party
Restaurant Hispaniola Diners Club
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com