Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

22 april 2014

Semana Santa weer groots gevierd

Vrijdagavond was het stil in Sosúa, zowel aan het strand als in de bars, want met goede vrijdag mag er geen muziek gespeeld worden. Maar zaterdagmiddag was het afgeladen vol met strandbezoekers. Alle straten rondom het strand stonden vol met bussen die strandliefhebbers vanuit Santo Domingo, Santiago en La Vega naar Sosúa hadden vervoerd. Alle kamers in de hotels waren voor 100% bezet. Meer dan 100% eigenlijk, want in veel kamers waren extra bedden gezet om de vele Semana Santa vierders te kunnen opvangen. Aan het strand stonden tientallen tentjes waar bezoekers (illegaal?) de nacht hadden doorgebracht. De meeste bezoekers hadden koelboxen met etenswaren en drank meegenomen. Maar de strandtentjes waar vis werd verkocht, deden gelukkig wel goede zaken. Ook de BBQ van Big Daddy was weer erg in trek. Ook Jos, de buurman van Big Daddy, had veel klandizie. De overige strandbarretjes waar de toeristen normaal veel komen, werden wat minder of helaas, slecht bezocht. Het was echt een feest voor de eigen mensen, dus voor de Dominicanen. Op het strand werd de hele dag een uitgebreide volleybal competitie gehouden.
Semana Santa
Semana Santa
Semana Santa
Semana Santa
Er waren verschillende teams uit Charamicos, Maranatha, Los Castillos, Cangrejos, Santiago en Santo Domingo die om de 'Sasino trofee' streden. Het was de watermaatschappij uit Sosúa 'Aqua Sasino' die deze competitie, nu voor het vierde jaar, organiseerde. Het heette dan ook 'IV Copa Sasino Volleybal'. Naar verluid werd de wedstrijd eervol door een team uit Charamicos gewonnen met een team uit Santo Domingo op de tweede plaats. 's Avonds was het vooral bij de El Flow, D' Latin Bar en Rancho Tipico Bar erg druk. In de Rumba Bar was het rustiger. De dag daarop, op zondag dus, was het veel minder druk aan het strand van Sosúa. De tentjes werden afgebroken en de bussen vol bezoekers keerden weer tegen het eind van de middag terug naar Santa Domingo, Santiago en La Vega. Het was weer een groots feest, zonder calamiteiten aan het strand. Dat het aan het strand zo vredig toeging was ook te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers van de burgerwacht, de extra politie en militairen. Helaas waren er wel weer verkeersongelukken op de doorgangsweg van Sosúa naar Cabarete, met drie doden en onbekend aantal gekwetsten te betreuren. Helaas een domper op de feestvreugde.



Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Restaurant Hispaniola Diners Club
Easter Brunch @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Island Breeze Band & Dick Lupino @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com