Sosúa-Nieuws
Sosúa-News on Istagram Join us on Facebook Follow us on Twitter Sosúa-News on Flickr Sosúa-News on YouTube Sosúa-News on LinkedIn E-mail Sosúa-Nachrichten

Gesponsorde Links

We willen alles weten!

Laatste nieuws


Residencial Hispaniola

17 april 2014

Dansmarathon was een geweldig succes

Zaterdagmiddag 12 april werd door 'Emily Watson School of Dance' voor de tweede keer een dansmarathon in het Parque El Mirador gehouden. Voor het park was een podium gebouwd en de straat ervoor werd gebruikt als dansplaats. Tegen vier uur ging de dansmarathon van start. Aan de het festijn deden tientallen deelnemers mee! De jongste was drie jaar en de oudste dik in de zeventig. Emily en Carlos deden op het podium, geassisteerd door een dansgroep, het publiek voor hoe er gedanst moest worden. Iedere danser had een flesje energie drank voor zich op de grond staan en dat was ook wel nodig ook want het was erg warm. Emily en Carlos demonstreerden de reggaeton, salsa, bachata, merengue, hip hop en nog wat andere dansstijlen en de dansers en danseressen voor hen in de straat deden hen naar beste vermogen na. De kleintjes helemaal vooraan, waren het aandoenlijks van allemaal. Ze bleven maar gaan en waren niet stuk te krijgen.
Dancercise Parque el Mirador
Dancercise Parque el Mirador
Dancercise Parque el Mirador
Dancercise Parque el Mirador
Na twee uur non-stop dansen, waarbij slechts een klein aantal uitvallers te betreuren waren, werd de marathon onder groot gejuich afgesloten. Daarna was het wachten op de jury uitslag. Er was een deskundige jury die beoordeelde op de continuïteit, energie en uitvoeren van de dansbewegingen. Als afsluiting werden er 3 certificaten uitgedeeld, één in elke leeftijdsklasse: kind, tiener en volwassene. De drie winnaars kregen tevens een bon voor gratis Dancercise classes te volgen in de 'Emily Watson School of Dance'. Het was een fantastische middag en Emily en Carlos van de 'Emily Watson School of Dance' beloofde het dol enthousiaste publiek dat de dansmarathon een traditie zal worden. Voor volgend jaar kan gerekend worden op een derde uitvoering van de 'Sosúa Dansmarathon'.
Tenslotte moeten de directie van Casa Marina Beach/Reef en het gemeentebestuur van Sosúa bedankt worden voor hun support.
Foto's: www.facebook.com
Dancercise Parque el Mirador
Dancercise Parque el Mirador
Dancercise Parque el Mirador
Dancercise Parque el Mirador



Aankomst en vertrek Puerto Plata

Aankomst POPVertrek POP

Wisselkoers

Wisselkoers

I love Sosúa

I love Sosúa

Sosúa
¿Qué pasa?

«««««««   »»»»»»»


Restaurant Hispaniola Diners Club
Aperitivo & Dilcia & Melky @ Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Special Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club
Happy Hour @ Hotel Voramar
Happy Hour Menu - Restaurant Hispaniola Diners Club

Restaurant Hispaniola Diners Club
Hotel VoramarHotel Voramar
Swiss Italian Restaurant Parada Choco House of Music
Compucentro/Copicentro Sosúa Compucentro/Copicentro Sosúa
Germany Bar & Grill
Century 21 PerdomoCentury 21 Perdomo

 

Voorpagina |  Reacties |  Archief |  Wie zijn er? |  Sosúa | 
© 2022 Sosúa-Nieuws, Sosúa, República Dominicana, info@sosuanieuws.com